Tigla metalica

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt concepute special, pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori. De asemenea, ţiglele metalice Wetterbest® au un foarte bun comportament la încercările mecanice .

Țigla metalică Wetterbest® este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit.

Țigla metalică Wetterbest® se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifică redusă, cântărind de 7-10 ori mai puţin decât ţiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variată de culori şi dimensiuni, având o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Țigla metalică Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia ca şi material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.

Panouri de tigla metalica fabricate din oţel galvanizat la cald, protejat cu straturi de vopsea pe ambele feţe.
Profil optimizat pentru acoperirea eficientă a oricărui tip de clădire.
Ţigla metalică prezintă o greutate specifică redusă influenţând direct structura de rezistenţă a acoperişului şi clădirii.


Panourile de țiglă metalică Wetterbest® Wind se evidenţiază prin mai puţine linii curbe ale profilului geometric. Păstrând caracteristicile tehnice şi calităţile mecanice ale produselor Wetterbest®, ţigla metalică Wetterbest® Wind reprezintă opţiunea ideală pentru acoperişuri cu durată de viaţă mare.


Tigla metalica Wetterbest® Plus prezintă un aspect robust combinat cu o formă extrem de elegantă. Înălţimea de 30mm, cea mai înaltă de pe piață, a treptei dintre module, îi conferă rezistenţă sporită şi valenţe estetice deosebite.

Din punct de vedere structural, profilul este simetric faţă de axa longitudinală, astfel încât, panourile Wetterbest® Plus pot fi montate în zig zag, montajul devenind uşor şi rapid. Producem și profilul Wetterbest Plus cu înălțimea treptei de 25


Tigla metalica Wetterbest® Gladiator aduce în prim-plan profilul roman cu simetrie față de axa longitudinală.

În conceptul profilului de tigla metalica Wetterbest® Gladiator regăsim robustețea mecanică a sistemelor de învelitori Wetterbest și eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene.

Profilul Wetterbest® Gladiator oferă posibilitatea montajului indiferent de poziție, una sub/deasupra celeilalte, atât modululdin stânga, cât și cel din dreapta). Pierderile de material sunt cu atât mai mici procentual comparativ cu ţigla metalică clasică, cu cât acoperişul este mai complicat.


Ţigla metalică Wetterbest® COLOSSEUM completează gama de sisteme de învelitori metalice ale Depaco®.

Geometria panourilor de ţiglă COLOSSEUM este zveltă şi amplă, aceste aspecte contribuind la creşterea capacităţii de evacuare rapidă a apei de la nivelul acoperişului şi la degajarea masei de zăpadă.

Mai mult, profilul ţiglei COLOSSEUM aduce un plus de rezistenţă la încercările mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de învelitoare va fi supus. Comparativ cu panourile clasice de ţiglă, COLOSSEUM, are bază decupată pe contur, acest lucru contribuind la obţinerea unei suprapuneri minime, fără pierderi de material.


Contacteaza-ne!

0735.431.809

Stroe Cristian

0754.354.354

Stoica Daniel

Sos Giurgiului Nr. 256

Sect 4 Bucuresti