Invelitori plane

Soluţiile companiei noastre pentru acoperişurile plane, sunt sistemele de învelitori fălţuite. Astfel, pentru acoperirea suprafeţelor dintre cele mai variate, Depaco® propune:

Panourile fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit;
Panourile Wetterbest®Click

Wetterbest® Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit. Acestea se obţin prin prefaltuirea pe utilaj special a minirulourilor de tablă plană.

Învelitorile realizate din panouri Wetterbest® Faltz sunt elegante şi adaptabile oricărui tip de arhitectură, obţinându-se un rezultat perfect atât în cazul clădirilor vechi, renovate sau restaurate, cât şi în cazul clădirilor noi.

Panourile pentru învelitori plane Wetterbest® Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale, industriale, etc , atât în zona de acoperiş cât şi în cea de faţade. Prin dubla fălţuire, învelitorile din panouri Wetterbest® Faltz, conferă acoperişurilor, siguranţă sporită la infiltraţii şi o durată de viaţă foarte mare.

Se pot monta pe pante mici începând de la 3,5° şi continuând cu placări verticale.

Panourile plane Wetterbest® Click pentru învelitori de acoperişuri se montează prin clipsare.

Confecţionate din otel zincat şi acoperit cu vopsea poliesterică în varianta lucioasă sau mată, panourile Click se pot instala pe pante de min 10° atunci când pe acoperiş nu sunt zone de intersecţii (ex. dolie, coamă inclinată, pereţi, etc) sau pe pante de 14°, pe majoritatea formelor de acoperiş. Sugerând trăinicie şi elegant, panourile Wetterbest® Click amintesc de acoperişurile cu linii clasice, indiferent de tipul de proiect: casa familiei, casa de vacanţă, clădiri publice, clădiri cu utilitate comercială şi industrială, lucrări de renovare, etc.

Contacteaza-ne!

0735.431.809

Stroe Cristian

0754.354.354

Stoica Daniel

Sos Giurgiului Nr. 256

Sect 4 Bucuresti